Neopediatrica-ordinacija-Beograd

Dragi roditelji

Ako ste upravo došli kući iz porodilišta sa vašom bebom, znamo da se radost njenog dolaska sada meša sa osećanjem brige. Kako je pravilno negovati, dojiti/hraniti, pratiti njeno napredovanje, prepoznati šta joj ne prija ili je možda bolesna? Mladi roditelji po dolasku iz porodilišta kući često bivaju u nedoumici u vezi sa zdravstvenim stanjem i ponašanjem novog člana porodice.

Briga o zdravlju deteta roditeljima je na prvom mestu, a izbor pedijatra jedna od najvažnijih odluka. Kome ćete poveriti obavezan pedijatrijski pregled i lečenje deteta, od krucijalnog je značaja.

Neopediatrica-ordinacija-Beograd
Pedijatrijska-ordinacija-Neopediatrica-13

Individualni pristup detetu

Posebnu pažnju poklanjamo majkama koje žele da doje u našem savetovalištu za dojenje od strane iskusnog i dobro obučenog kadra.

Kada se dete razboli, na raspolaganju vam je tim iskusnih i posvećenih opštih pedijatara koji će u svakoj situaciji naći najbolje rešenje, kao i visokostručnih pedijatara – subspecijalista iz različitih oblasti pedijatrije: pulmologija, dečja hirurgija i urologija, fizijatrija, ORL …

Naš cilj je da na jednom mestu objedinimo znanje i iskustvo naših stručnjaka iz različitih oblasti pedijatrije, kako bi naši mali pacijenti dobili brzu i sigurnu dijagnozu i adekvatno lečenje.

Pedijatrijska-ordinacija-Neopediatrica-13

U našoj ordinaciji, u okviru pedijatrijske službe, možete sprovesti sve redovne preglede za decu koji podrazumevaju praćenje rasta i razvoja zdravog deteta.

Pedijatrijska-ordinacija-Neopediatrica-11

Neopediatrica

U veoma prijatnom i prijateljskom ambijentu, pedijatrijska ordinacija NEOPEDIATRICA promoviše princip individualnog pristupa detetu i roditelju uz poštovanje prava pacijenata i njihovog vremena. Naša ordinacija je mesto gde ćete dobiti jasne odgovore na sva vaša pitanja.

U okviru opšte pedijatrije u našoj ordinaciji preventivna pedijatrija se bavi zdravom decom i podrazumeva:

  • saveti o nezi i ishrani novorođenčeta
  • praćenje rasta i razvoja deteta
  • zdravstvena edukacija roditelja
  • ultrazvučno snimanje kukova u prvoj godini zivota
Pedijatrijska-ordinacija-Neopediatrica-11

Neonatologija

Stručna pomoć i saveti u vezi sa dojenjem, napredovanjem u težini, zdravstvenim stanjem deteta i drugi praktični saveti će vam biti dostupni u pedijatrijskim ordinaciji NEOPEDIATRICA kao i tokom pedijatrijskih kućnih poseta. Kompletnu brigu o zdravlju novorođenčeta od dolaska na svet pa do navršenog 1. meseca a neretko i duže, vode upravo pedijatri – neonatolozi.

Neonatolog je lekar pedijatar koji se bavi lečenjem svih bolesti novorođenčadi (dece od rođenja do kraja prvog meseca života), a edukovan je i u lečenju dece svih uzrasta. Zdravstveni problemi novorođenčadi mogu biti poseban izazov. Neonatolozi prolaze posebnu obuku potrebnu za procenu i lečenje zdravstvenih problema novorođenčadi.

Briga o zdravlju deteta

Za zdravlje Vašeg deteta su presudno važni redovni i kvalitetni pregledi.

Zbog specifičnosti uzrasta u kom se telo i njegove funkcije formiraju, Vaše dete prolazi kroz niz promena koje lako mogu da se iskomplikuju.Široka stručna znanja našeg tima pedijatara omogućavaju pouzdan uvid i u najsuptilnije simptome i zdravstvene promene.

Uz podršku vrhunske medicinske tehnike i konsultacije u timu vrhusnkih stručnjaka, preduzeće sve što je potrebno da zaštite Vaše dete.

Ekspertski tim

Visoka stručnost i očuvanje dostojanstva profesije, pomoglo nam je da okupimo tim vrhunskih lekara sa izuzetnim ljudskim kvalitetima.

Svi članovi našeg tima znaju da je briga za pacijenta složena situacija u kojoj preuzimamo odgovornost za njegovo dobro.

Zahvaljujući iskustvu, stručnom kadru, timskom radu, ali pre svega potpunoj predanosti i posvećenosti, najmlađim pacijentima je omogućen visok nivo lečenja i zdravstvene nege.

U kućnim uslovima naša ordinacija omogućava posete pedijatra, patronažne sestre u prvim mesecima nakon rođenja bebe, kao i sprovođenje fizikalne terapije od strane iskusnih fizioterapeuta.

Individualni pristup vašem detetu

Briga o zdravlju deteta počinje od dana rođenja i trajaće dugi niz godina do osamostaljenja… Zato je veoma važno da roditelj i pedijatar razviju odnos poverenja i razumevanja.

Uloga pedijatra u tom smislu nije samo da brine o zdravlju Vašeg deteta , već i da Vas osposobi za pravilnu brigu o njegovom zdravlju.

Dr Jelena Durutović

Pedijatar – neonatolog

Pedijatrijska ordinacija Neopediatrica

Želimo da vam pomognemo da vaše bebe postanu zdrava i srećna deca a vi zadovoljni roditelji.

Pedijatrijska ordinacija Neopediatrica

Želimo da vam pomognemo da vaše bebe postanu zdrava i srećna deca a vi zadovoljni roditelji.